‘Alles mag je worden. Behalve ongelukkig. Beloofd?’

SLIEDRECHT – Voelt u zich aangesproken door dit motto? Dan is meedoen met het beroepenfeest Alblasserwaard on Stage op maandag 14 maart 2016 mogelijk iets voor u. De organisatie van het evenement zoekt nog een groot aantal beroepen.

De volgende professionals (M/V) / branche worden o.a. gezocht: gamemaker, doktersassistent, visagist, beauty branche, bakker, receptioniste, advocaat, monteur, ict’er, bloemist, kapper, theaterberoep, dierenarts, schoenmaker, horeca, kok, accountant en verzorgenden. Een groot aantal zelfstandigen, ondernemers en beroepen heeft zich al aangemeld. 

VMBO
“Familie, buren, vrienden, collega’s en zakenrelaties in de regio doe mee aan Alblasserwaard On Stage! Wij verwelkomen de automonteur tot en met de notaris, en alle beroepen ertussenin!”, schrijft de organisatie van het evenement, dat voor de derde keer wordt georganiseerd in partycentrum De Lockhorst. Voorheen bekend als Grienden on Stage, het beroepenfeest VMBO on stage.

Doe-dag
Na het beroepenfeest is er op donderdag 31 maart 2016 een ‘doe-dag’. Leerlingen die tijdens het beroepenfeest ‘een match’ maken, komen dan bij de beroepsbeoefenaar langs. Werkt een dagje mee of krijgt meer te horen over het bedrijf. Als een goede oriëntatie op de latere beroepsuitoefening. 

Aanmelden 
U kunt zich aanmelden voor Alblasserwaard on Stage door een e-mail te sturen: mail@alblasserwaardonstage.nl. Na inschrijving wordt u dinsdag 1 maart 2016 tussen 17.00-18.00 uur verwacht op het Griendencollege. U ontvangt dan informatie over het beroepenfeest. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld