Kenny B. valt goed bij Sliedrechts publiek

SLIEDRECHT – Zanger Kenny B. bekend van de hit ‘Parijs’ heeft zaterdag 4 juli 2015 als slotartiest opgetreden bij het Baggerfestival. Hij stond ruim drie kwartier op het hoofdpodium voor het raadhuis aan het Dr. Langeveldplein. De muziek van de van oorsprong Surinaamse zanger paste helemaal bij het weer. Warm en zomers!

Zanger Kenny B. op het podium van het Baggerfestival (foto via Margriet Luth)

Wel liet de artiest het publiek ruim 35 minuten wachten.

Geen excuses
Pas om ruim 21.50 uur verscheen Kenny B. op het podium. Het organisatiecomité Sliedrecht Bruist / Baggerfestival had 21.15 uur gecommuniceerd naar de media en op hun website / sociale media. Toen namens Sliedrecht Bruist presentator Wim van Mourik de zanger ging aankondigen, werd er geen woord gerept over ‘het laten wachten van het publiek’. Er werd niet gezegd waarom het optreden was verlaat. De zanger was – toen hij nog niet op het podium stond – bezig met het nemen van foto’s met verschillende Sliedrechters achter de schermen. Die foto’s verschenen op sociale media. Het publiek stond ondertussen te wachten. “Dat Kenny een half uur later begon met optreden lag niet aan hem. Door een technisch/organisatorisch probleempje konden wij helaas niet anders.. Sorry! Ik vind dat we wel een verklaring schuldig zijn aan het publiek”, zegt Nicole Boer van Sliedrecht Bruist zondag 5 juli 2015 op Facebook. Enkele ouders met kinderen waren weggaan net als wat oudere bezoekers.

Feest
Eenmaal op de bühne ging Kenny B. los met een reportoire van reggaemuziek. Lekker zomers en dat kon het aanwezige publiek zeer waarderen. De organisatie haalde met Kenny B. een artiest naar Sliedrecht die paste op het Baggerfestival. Duizenden genoten van de muziek. Voor de horeca rond het Baggerfestival waren het goede dagen. Maar voor de overvloedig getapte plastic bekertjes met bier en frisdranken waren onvoldoende vuilnisbakken door de organisatie geregeld. Het plantsoen van het Dr. langeveldplein en het struikgewas veranderde in een veld waar de gemeentereiniging even werk aan heeft.

6 gedachten over “Kenny B. valt goed bij Sliedrechts publiek”

  1. Wat een zure reacties hier. Ik zag het publiek, zoals gebruikelijk in Sliedrecht, langzaam warm worden. Gedurende het concert werd er steeds enthousiaster gereageerd en bij de hit ‘Parijs’ ging het zelfs helemaal los. Kenny B is een goede en sympathieke zanger met een topband om zich heen. Kom op Sliedrechters, hebben we iets leuks en professioneels in het dorp, gaan we weer klagen…

  2. Ik wil best een balletje opgooien: Roel van Velzen en band. Misschien laat mijn geheugen me in de steek, maar was hij op het 2e baggerfestival met crazy piano’s een act voordat hij solo doorbrak? Vast nu te duur.

  3. Ik heb het heel anders ervaren: de aanwezigen liepen massaal weg toen Kenny B een nummer of 3 had gedaan.

    Hij oogstte nauwelijks applaus na afloop van nummers.

    Dat hij te laat begon werkte ook niet bepaald in zijn voordeel.

    Kenny B is over een jaar of 5 niets meer dan een geklapte ballon.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld