SGP-ChristenUnie wint Beachvolleybaltoernooi

SLIEDRECHT – De SGP-ChristenUnie is zaterdag 4 juli 2015 de winnaar geworden van het Baggerfestival Beachvolleybaltoernooi op ’t Plaatje. Het verkiezingsmotto van de politieke partij ‘Handen ineen’ lieten de meeste spelers even varen. De politici konden aan de bak met vooral handjes in de lucht.

Het winnende team bestond deze keer uit: fractievoorzitter Nico de Jager, wethouder Theo den Braanker, gemeenteraadsleden Cees Paas en Jan Visser, vrijwilliger Piet Kraaijeveld (bedankt!), dochter van Jan Visser (Mariëlle) en twee zonen van Nico de Jager (Jesse en Niels). 

Finalewedstrijd
De finalewedstrijd was tegen Covebo, een fit en jong team. Vanaf het begin van de wedstrijd gingen beide teams gelijk op, tot de 15. Team Covebo sloeg een kanonskogel op Nico de Jager af, maar met een prachtige verdedingsbeweging met zijn schouder werd definitief al het verzet van de tegenstander verbroken, ze konden het niet geloven (ook Nico kan het nog niet geloveb-red.). Na deze klap kwam team Covebo niet meer aan volleyballen toe en zo werd de laatste wedstrijd met een voorsprong van 5 punten gewonnen. 

Revanche
De christelijke partij had nog wat goed te maken. De sportievelingen van de SGP-ChristenUnie leden tijdens het Zomeravond Volleybaltoernooi, zoals zij zelf vermelden op hun website ‘glorieuze nederlagen’. 

 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld