Keepersclinic Jeugdkeeper.nl bij v.v. Sliedrecht

SLIEDRECHT – Jeugdkeeper.nl organiseert woensdag 20 oktober 2021 in samenwerking met keeperschool Van der Kaay twee clinics voor meiden en jongens bij v.v. Sliedrecht op het terrein aan de Sportlaan. De clinics staan onder leiding van de keeperscoördinatoren van Feyenoord en FC Dordrecht. 

Deelnemers krijgen keeperstraining van de keeperscoördinatoren van de profclubs Feyenoord en FC Dordrecht.

Daarnaast zijn ook diverse ervaren keeperstrainers (van o.a. Keepersschool Van der Kaay en jeugdkeepers van verschillende Betaald Voetbal Organisaties) aanwezig om de trainingen te begeleiden. Ook zijn de keepsters van Excelsior Rotterdam Eredivisie vrouwen aanwezig als trainster en begeleider. De kosten voor deelname zijn € 20,– p.p. en een maximaal aantal kinderen is aangemeld.

Twee clinics
De clinics zijn van 10.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 15.00 uur. Op basis van de inschrijvingen / niveau zijn groepjes geformeerd, die in één van de twee clinics geplaatst worden. Nadat alle inschrijvingen zijn verwerkt, worden de groepen en clinics ingedeeld. Na iedere clinic wordt afgesloten met een loterij met leuke prijzen. Zo wordt er een rebounder verloot en zijn er diverse prijzen van leveranciers. Voor ouders en begeleiders is de kantine weer geopend om tussendoor versnaperingen te nuttigen.

4 gedachten over “Keepersclinic Jeugdkeeper.nl bij v.v. Sliedrecht”

  1. Dat ligt niet aan de vereniging of de organisatie maar aan Sliedrecht24. Vanaf 9 september tot en met 20 oktober heeft dit namelijk op de site en onze social media kanalen gestaan. Dat jullie dit nu pas plaatsen is dus niet aan ons te wijten.

  2. Gaat dit wel goed ???

    Op 20 oktober wordt dit geplaatst wat op 20 oktober gehouden wordt.
    Lastig om er dan nog bij te kunnen zijn.

    Ex-keeper JvdD

Plaats een reactie

*=Verplicht veld