Japans restaurant Oishi Fusion

Kabels elektriciteit kapot getrokken bij start aanleg warmtenet

SLIEDRECHT – Zeker tachtig woningen zitten maandagmiddag 16 maart 2020 uren zonder stroom. Het gaat om de Tuinfluiterflat, eigendom van woningcorporatie Tablis Wonen. Twee stroomkabels, waaronder een hoofdkabel is kapot getrokken bij de aanleg van warmtenet. Voor de ingang van de flat is de aansluiting stuk.

De bewoners zitten sind 13.00 uur zonder stroom, omdat twee kabels kapot getrokken zijn waaronder een hoofdstroomkabel. Dat gebeurde op de eerste dag van de aanleg van warmtenet. (Foto Martin Dekker / Sliedrecht24)

Om 18.20 uur hadden de bewoners weer stroom. De reparatie is uitgevoerd door medewerkers van netbeheerder Stedin. Woningcorporatie Tablis Wonen zegt dat als mensen schade hebben opgelopen door de storing zij met hen contact moeten opnemen.

3 gedachten over “Kabels elektriciteit kapot getrokken bij start aanleg warmtenet”

 1. Maar dat waarderen wij ook hoor Rien den Hollander!
  Dat is heel sympathiek van u!
  Gelukkig is het goed gekomen.
  De mensen zaten zonder een bakkie koffie/thee, kregen het koud en op den duur trek in een maaltijd. De lift deed het niet.
  We hebben elkaar kunnen helpen en de huismeester was continu aanwezig. Bedankt iedereen dat het weer goed is gekomen!

 2. De impact van het geen stroom hebben kan desastreuze gevolgen hebben.
  Ben je medisch afhankelijk dan is dit niet prettig.
  Ik heb mij hulp in ieder geval aangeboden.

 3. Bij graafwerkzaamheden doe je normaal drie dagen vooraf een Klic-melding dan weet je exact waar ondergronds leidingen liggen. Het kan zijn dat leidingen niet zijn aangemeld en dan ben je de klos.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld