Juwelier Verhoef verhuist van Kerkbuurt 97 naar Kerkbuurt 94

SLIEDRECHT – Juwelier Verhoef gaat na de zomer verhuizen. Eerst wordt de komende tijd nog verbouwd. Het bedrijf voor sieraden en horloges van verschillende gerenommeerde merken gaat zich vestigen in een ander pand aan de Kerkbuurt.

Het juweliersbedrijf gaat van Kerkbuurt 97 naar het voormalige pand van voorheen Helena  (voor korte tijd, eerder Boutique In – red.)aan Kerkbuurt 94. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De geschiedenis van juwelier Verhoef gaat terug naar 1947. Inmiddels staan wij, de zussen Angelique en Tiffany (dochters van Anja Verhoef – red.), als derde generatie aan het roer. Angelique heeft al dertig jaar ervaring in het vak en werkt nu met nog meer passie samen met Tiffany, die haar goudsmidsdiploma op zak heeft. 

Veelzijdige service
Samen vormen wij een team dat service hoog in het vaandel heeft en het heerlijk vindt om mensen te begeleiden in hun keuze voor een mooi sieraad of horloge. Naast de verkoop van sieraden en horloges bieden ze nog meer, zoals het plaatsen van horlogebatterijen, reparaties aan uw sieraad, horloge of klok, waardebepaling en of inruil van uw oude sieraad, vermaken en restylen van uw sieraad, prikken van oorgaatjes en het verzorgen van gravures. Angelique en Tiffany hebben een eigentijdse en gezellige winkel neergezet. 

Bereikbaarheid en openingstijden
Het nieuwe adres mag dan straks zijn Kerkbuurt 94. Er verandert niets aan de bereikbaarheid of de openingstijden van de juwelierswinkel, tel. 0184 – 412335 of per e-mail: [email protected] De zaak is geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.30 – 17.30 uur, donderdag van 09.30 – 17.30 uur en van 18.30-20.00 uur en op zaterdag van 09.30-17.00 uur.

1 gedachte over “Juwelier Verhoef verhuist van Kerkbuurt 97 naar Kerkbuurt 94”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld