Jumbo winkelcentrum Populierenhof wordt verbouwd; maandag dag gesloten

door Peter Donk
SLIEDRECHT – De vestiging van Jumbo in winkelcentrum Populierenhof aan Populierenhof 84 wordt komende week verbouwd. Veel manschappen gaan maandag 2 oktober 2023 aan de slag en dat betekent dat de supermarkt voor klanten één dag is gesloten. Er staat een aantal vernieuwingen op stapel. De winkel krijgt onder meer vijf zelfscankassa’s. Dat betekent niet dat er personeel weg moet; er wordt zelfs personeel gevraagd!

Supermarkteigenaar Jan Slingerland met zijn vrouw Lysanne en hun zoon Jack (6 maanden). Sinds eind juli 2023 beheren zij de winkel. “Een supermarkt heeft eigenlijk een cyclus van tien jaar. Dan is het nodig om een omfrisbeurt te geven en dat gaan we doen”, zegt Jan Slingerland. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Het supermarktbloed zit Jan Slingerland in de aderen. Vader Bert heeft als franchiseondernemer enkele Jumbo-vestigingen, zoals in Krabbendijke (gem. Reimerswaal) op het eiland Zuid-Beveland en Sint Annaland (gem. Tholen), in Zeeland. Met veel plezier runt zijn zoon het supermarktbedrijf in Sliedrecht. Dat de supermarkt een verandering zou ondergaan, stond eigenlijk al een beetje vast bij de overname. Een aanpassing zou na de zomer volgen. Maandag dus! Personeel dat normaal die dag werkt, helpt dan een handje mee met controleren en waar nodig schoonmaken. 

Zelfscankassa’s
Er gaat veel veranderingen in de winkel. Afgezien dat schappen of vakken van plaats wisselen en logische worden opgesteld, gaat het afrekensysteem veranderen. Daarvoor wordt plaats gemaakt. Er komen vijf zelfscankassa’s en er blijven twee zogeheten lijnkassa’s. Zeg maar de vertrouwde kassa’s die iedereen kent. Bij de zelfscankassa’s staat steevast een medewerker van Jumbo.

Bakkerij
Ook de servicebalie blijft bestaan. De mogelijkheid om even geld te pinnen, is al enkele weken uit de winkel verdwenen en komt na de verbouwing niet meer terug. De broodafdeling krijgt nieuw meubilair en er komt nieuwe verlichting in de winkel. Vanaf komende week ligt elke dag vers het volledige assortiment van bakkerij Voordijk uit Ridderkerk in de supermarkt. Kakelvers worden elke dag de bloemen. Het up-to-date maken geldt ook voor de vleesafdeling. Bij de slagerij kan je straks vers belegde broodjes kopen. Dinsdag 3 oktober 2023 om 08.00 uur gaat de supermarkt weer open en stappen de klanten een fris, stralende en vernieuwde Jumbo-vestiging binnen.

6 gedachten over “Jumbo winkelcentrum Populierenhof wordt verbouwd; maandag dag gesloten”

 1. Ben al jaren cliënt bij jumbo populierenlaan
  Altijd naar volle tevredenheid, helaas de laatste maanden greep ik vaak “mis”
  Ook de bloemen…oud…jammer..
  Maar…duidelijk te zien en merken dat er een nieuwe start is gemaakt met deze Familie.
  Ik hoop nog lang klant bij u te blijven…
  Succes met de verbouwing…en tot dinsdag!!
  Fijn dat het personeel kan blijven…
  Fijne mensen…behulpzaam…kennen de cliënten..denken met je mee…top!!

 2. ik denk nieuwe baas altijd verandering.
  Voordijk dacht bij AH ligt ook is duurder dan ah voor zelfde artikelen.
  in een dag verandering dat is aan pakken zeker met schoon maken.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld