Jumbo-vestigingen Kerkbuurt en Van Geest dragen bij aan dierentuinactie

SLIEDRECHT – Door verkoop van verzamelalbums, het bestellen van eigen Diergaade Blijdorp plaatjes en een bijdrage vanuit de Jumbo winkels in het land, waaronder de vestiging Kerkbuurt en Van Geest (Populierenhof) is er maar liefst €180.259,– opgehaald. Dat maakten de Sliedrechtse vestigingen donderdagmiddag 16 september 2021 bekend.

De initiatiefnemers vanuit Jumbo, Bert van Keppel en Ernst Dijkman, overhandigen hier namens alle deelnemende winkels een cheque aan Diergaarde Blijdorp. (Foto Jumbo)

De actie liep van half mei tot half juli 2021. Klanten van Jumbo konden bij maar liefst 67 winkels sparen voor plaatjes van Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Naast veel spaarplezier voor hun klanten was het hoofddoel het ondersteunen van Diergaarde Blijdorp ten tijden van corona.

Geld
Vanuit Blijdorp is het enthousiasme groot. Het bedrag wordt besteed aan dierwelzijn, verzorging en onderhoud van de verblijven. Het mooie van deze samenwerking is ook dat het verzamelboek niet alleen attractief is maar je er ook veel van kunt leren over de kwetsbare natuur. En dat past natuurlijk perfect bij onze hoofddoelstelling natuurbehoud en educatie.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld