Schade aan openbare ruimte na werkzaamheden aan snelweg A15

SLIEDRECHT – Er is schade aan de openbare ruimte ontstaan, doordat water vanaf de snelweg op het fietspad Tiendweg stroomde. Dat gebeurde tijdens werkzaamheden. Dat bericht de gemeente Sliedrecht na vragen van online krant Sliedrecht24. De gemeente is daarover in gesprek met de aannemer. 

Flinke plassen op de Tiendweg, die langs de snelweg A15 loopt. In augustus 2021 berichtte online krant Sliedrecht24 daarover. Rijkswaterstaat onderzocht de oorzaak. Het water was tijdens werkzaamheden weggepompt. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Het water kwam via de berm onder het geluidsscherm door naar het iets lager gelegen fiets- en voetpad parallel aan de snelweg. Veel mensen ondervonden hinder van het vieze, bruine water. Dat geeft nu roestpunten. “Tijdens de werkzaamheden aan de A15 is helaas op een aantal plekken schade ontstaan aan de openbare ruimte. Onze opzichter is hierover in overleg met de aannemer om dit te herstellen. De roestpunten worden hierin ook meegenomen”, bericht de gemeente Sliedrecht, die niet toelicht wat voor schade is ontstaan. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld