Jumbo Van Geest landelijk uitgeroepen tot beste winkel in eigen categorie

door Hans van der Aa 
SLIEDRECHT – Groot feest deze week bij Van Geest. De feestvreugde is op zaterdag 23 juli 2022 inmiddels een beetje ingedaald, supermarkt Jumbo Van Geest aan Populierenhof is eerder deze week van alle Jumbovestigingen in Nederland uitgeroepen tot beste winkel in de categorie ‘Stedelijk budget’.

Voor de fotograaf van Sliedrecht24 wilde een gedeelte van het personeel op zaterdagochtend nog wel even poseren om het winnen van de prijs nog een keertje te vieren. De bedrijfsleidster Linda de Koning – uiterst rechts op de foto – had toevallig nog een paar confettikanonnen over. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

In het afgelopen kwartaal is een groot landelijk klanttevredenheidsonderzoek onder Jumboklanten gehouden en Van Geest kwam daarbij als winnaar uit de bus. Bij de prijs hoort uiteraard een beker, deze staat te pronken op de hoek van de servicebalie. Jumbovestiging Van Geest is en blijft – ondanks de werkzaamheden aan de Craijensteijn en Deltalaan (warmtenet) – bereikbaar voor klanten.

2 gedachten over “Jumbo Van Geest landelijk uitgeroepen tot beste winkel in eigen categorie”

  1. Budget ? De prijzen zouden bij elke Jumbo Supermarkt hetzelfde moeten zijn, maar wat schets mij verbazing dat Jumbo Beenham gerookt bij de Jumbo Kerkbuurt € 24,50 de kilo kost en bij Jumbo van Geest € 31,00 de kilo. Een verschil van € 6,50 de kilo. Een mail gestuurd naar het hoofdkantoor van Jumbo hoe dat dat kan……….Geen reactie.

  2. Vaste klant bij jullie
    Kom ik op een andere dag….vragen ze…o u komt toch altijd op dinsdag…
    Super vriendelijk…fijne winkel…Gefeliciteerd!!!!!!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld