Bestuurder rijdt tegen portiekflat en auto raakt zwaar beschadigd

SLIEDRECHT – Een bestuurder van een auto is in de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 juli 2022 tegen een portiekflat aan de Rembrandtlaan gereden. De bestuurder is met zijn zwaargehavende auto na de botsing vervolgens verder gereden. 

Daarbij liet de wagen een oliespoor achter en dat leidde de politie uiteindelijk naar de Hobbemastraat. Aan de voorzijde raakte de auto flinke beschadigd en dus is het nog een wonder dat deze verder kon rijden. (Foto Ruben van der Sterren / Sliedrecht24)

De motor van de auto raakte beschadigd en een airbag was uitgeklapt. Ook zat er een barst in de voorruit en was de rechter voorband lek. Het rijbewijs van de bestuurder is ingenomen. Over de oorzaak van het ongeluk zegt de politie: “Bestuurder verklaarde de bocht verkeerd ingeschat te hebben en tegen gevel aan te zijn gereden. Blijkbaar ook een verkeerspaal geraakt in die bocht. Flinke ravage aan de auto ook inderdaad maar niemand verder gewond geraakt. Met een sisser afgelopen lijkt het dus”, aldus de woordvoerder van de politie Rotterdam.

Ook de flat liep schade op aan de voorzijde. (Foto Dinand de Groot / Sliedrecht24)

1 gedachte over “Bestuurder rijdt tegen portiekflat en auto raakt zwaar beschadigd”

  1. Zo’n bestuurder verdient een dikke bekeuring. Verlaten plaats ongeval. Als hij of zij gewoon de politie had gebeld, dan had er geen onderzoek nodig geweest. Nu wel.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld