Japans restaurant Oishi Fusion

Jubilerend Moby Dick krijgt cheque van Rotary Sliedrecht e.o. overhandigd

SLIEDRECHT – Een cheque ter waarde van € 1.000,– is dinsdagavond 14 mei 2019 door Rotary Sliedrecht e.o. uitgereikt aan onderwatersportclub Moby Dick. De vereniging bestaat dit jaar vijftig jaar. 

Op de Rotary clubbijeenkomst waren Kees van Middelkoop en Nel Korporaal aanwezig namens Moby Dick. Zij kregen uit handen van voorzitter Joost de Jong de cheque overhandigd. (Foto Rotary Sliedrecht e.o.)

Zo’n jubileum laat je volgens Rotary Sliedrecht e.o.’niet ongemerkt voorbij gaan’.

Actieve vereniging
Moby Dick is een bloeiende duikvereniging die dit jaar 50 jaar bestaat. Er zijn zo’n 70 leden. Er worden veel activiteiten ontplooid rondom het clubhuis op het terrein van zwembad de Lockhorst, maar ook op allerlei mooie duikplekken. Via de club kan het duikbrevet worden gehaald, waarbij de nadruk op kennis en veiligheid ligt. Daardoor is het niveau van het in Nederland behaalde duikbrevet erg hoog, en inzetbaar overal ter wereld. Op het Baggerfestival is er een leuke activiteit gepland. “Samen met het 50-jarig jubileum was dit meer dan voldoende reden om een cheque van € 1.000,– uit te reiken. De bijdrage van Rotary Sliedrecht zal met name worden aangewend om de activiteiten op het Baggerfestival mogelijk te maken. We willen graag in de plaatselijke gemeenschap staan en een bijdrage leveren aan het verenigingsleven, en zo de onderlinge samenhang en verbinding bevorderen”, zegt De Jong. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld