Japans restaurant Oishi Fusion

Sunday Sessions, nieuw in muziekcafé The Moonshine

SLIEDRECHT – In uitgaangelegenheid The Moonshine wordt zondag 19 mei 2019 een ‘Sunday Sessions’ gehouden. Het muziekcafé aan Stationsweg 3 gaat om 15.00 uur open, waarna rond 16.00 uur de eerste set starten van Fat Harry & the Fuzzy Licks. De toegang is gratis.

Zondag wordt het weekend in stijl afgesloten met een intieme Sunday Session van niemand minder dan Fat Harry & the Fuzzy Licks. Het belooft een heerlijk matinee te worden voor- en door liefhebbers en net als tijdens de Summer Sessions ontbreken natuurlijk ook de hapjes niet. 

“Na het geslaagde zondagmatinee met Sliedrecht Legends in december 2018 kregen we al snel meerdere verzoeken om eens wat vaker iets op zondag te doen. Af en toe eens een matinee met muziek voor- en door liefhebbers om het weekend lekker me af te sluiten. Zoekende naar een passende act bleef het concept even op de plank liggen maar nu is het dan zover. En hoe!”, zegt The Moonshine.

Tekst gaat verder onder video.

Lovende recensies
Fat Harry & the Fuzzy Licks is een geroutineerde band uit Rotterdam, die mag met recht tot de top van de vaderlandse blueswereld worden gerekend en speelt dan ook hoofdzakelijk op de grotere podia en festivals. Het was dan ook op initiatief van de band dat deze sessie werkelijkheid kon worden en daar zijn we natuurlijk apetrots op.
De muziek laat zich het beste omschrijven als een hedendaagse benadering van de blues die niet in één bepaalde categorie te rangschikken is. Zo staat het in 2013 op Continental Records verschenen album “Hard Lovin’ Man” bol van de diversiteit en ontving mede daardoor lovende recensies in binnen- en buitenland.

Vaak gevraagd
Eerder was de band ook al opgevallen aan de andere kant van de oceaan en verscheen het nummer “Drivin” Machine” in 2007 op de sampler cd van het toonaangevende magazine “Big City Blues”.
Frontman Fat Harry werd al twee keer genomineerd voor een Dutch Blues Award en speelde in zijn carrière o.a. in befaamde Chicago bluesclubs als Buddy Guy’s Legends en de Kingston Mines. Ook saxofonist Jan de Ligt mag rekenen op de nodige erkenning en won in 2015 een Dutch Blues Award. De band wordt dan ook vaak gevraagd door gerenommeerde Amerikaanse artiesten om hen te begeleiden tijdens Europese tournees. Zo werken Fat Harry & the Fuzzy Licks samen met o.a. Craig Horton, Henry Oden, Joe Louis Walker, John Primer, Preston Shannon, Sax Gordon, Tail Dragger en vele anderen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld