Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

‘Jongere ouderen’ slaan ballen fanatiek op 50+ toernooi

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – De Sliedrechtse Lawn Tennis Club (SLTC) aan de Sportlaan organiseerde vrijdag 28 augustus 2020 een eendaags 50+ toernooi voor zowel mannen als vrouwen. Het toernooi werd in dubbelspel gespeeld. De deelnemers speelden fanatiek, naast de sportieve prestaties stond ook de onderlinge gezelligheid centraal.

Vol enthousiasme zijn de deelnemers actief tijdens het 50+ toernooi. Een enkele (onweers)bui in de middag kon de pret niet bederven. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De tennisclub is de laatste tijd bijzonder actief met het organiseren van verschillende activiteiten. Eerder in augustus 2020 was het Open Havé Digitap Baggertoernooi en vandaag dus het 50+ toernooi, beiden onder auspiciën van de KNLTB. Binnen de vereniging worden ook verschillende activiteiten gehouden waar ieder lid aan kan deelnemen. Komende vrijdag 4 september 2020 staat er een tennisclinic op het programma met leerlingen van openbare basisschool De Wilgen.

Positieve ontwikkelingen
Dit jaar zijn er al zo’n 30 nieuwe leden verwelkomd. Dat heeft voor een aanzienlijk deel te maken met de inspanningen van Daisy en Gina Spek – respectievelijk kantinebeheer en tennislerares – maar ook met zomerleden, die besloten hebben om definitief lid te worden van de vereniging. De toegenomen activiteiten en ook de toename van het aantal leden wordt als bijzonder gunstig ervaren. “Deze ontwikkelingen zijn zeer positief in de onderhandelingen met de gemeente. Daaruit blijkt dat de vereniging vol leven is en wel degelijk bestaansrecht heeft”, aldus het bestuur van SLTC.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld