Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Wilhelmus’ Muziekkorpsen wil met acties kas spekken

SLIEDRECHT – Wilhelmus’ Muziekkorpsen staat aan de vooravond van een belangrijk seizoen. Alle ogen bij de Sliedrechtse muziekvereniging zijn op 2021 gericht. Dan bestaat de vereniging 90 jaar en dat willen de muzikanten en leden van het showkorps groots vieren. Met acties wil de vereniging de kas versterken. Vrijdag 28 augustus 2020 zijn onder meer ondernemers benaderd om een pennenactie te steunen. 

Om geld in kas te houden en te krijgen, zegt Wilhelmus de komende tijd met verschillende acties te komen. Vrijdag 28 augustus 2020 zijn verschillende ondernemers aangeschreven over de eerste actie, pennen van de vereniging die worden verkocht.

Geheel in de lijn van het jubileum heeft de vereniging een pen laten bedrukken met Wilhelmus 90 jaar, in de Wilhelmus kleur Oranje. Deze pennen kosten € 1,– per stuk. “Als tegenprestatie kunnen wij de naam van uw bedrijf noemen op onze social media.”

Optredens afgelast
Financieel maken de verenigingen een bizarre tijd mee door het coronavirus. “Met name de verenigingen die afhankelijk zijn van de inkomsten uit optredens. Helaas is er in heel 2020 tot op heden geen optreden doorgegaan en zal ook in de komende maanden nog geen optredens gaan plaatsvinden”, stelt Wilhelmus’ Muziekkorpsen. Niet alleen verschillende bedrijven, maar ook verenigingen zitten door het coronavirus in zwaar weer. 

Muzikale dag
Stil zitten – naast acties – doet Wilhelmus niet. “We zijn hard bezig om een nieuw repertoire in te studeren en zijn wij ons aan het voorbereiden op het komende jubileumseizoen. Volgend jaar bestaan wij namelijk 90 jaar en willen in Sliedrecht een mooie muzikale dag gaan organiseren met een parade en een taptoe, die geheel gratis zal zijn voor alle inwoners en belangstellenden. Daarvoor is natuurlijk ook weer geld nodig. Vandaar dat wij wat acties gaan organiseren om toch één en ander te kunnen realiseren”, aldus Wilhelmus’ Muziekkorpsen. De pennen zijn te bestellen via e-mailadres: cba@wilhelmus.org

1 gedachte over “Wilhelmus’ Muziekkorpsen wil met acties kas spekken”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld