Jongeneel start project ‘ASVZ Verduurzaamt!’

SLIEDRECHT – Met een druk op de knop gaf mr. Gert Jongeneel maandagmiddag 19 december 2016 rond 16.30 uur het startsein voor het duurzaamheidsproject bij de zorgorganisatie ASVZ aan de Touwbaan.

Mr. Gert Jongeneel op de rug gezien drukt op de knop. Het project ‘ASVZ verduurzaamt!’ is van start gegaan. (Foto Sliedrecht24)

Het was de laatste handeling voor mr. Gert Jongeneel bij ASVZ. Kort voor dit moment had hij na jaren afscheid genomen als voorzitter van de Raad van Toezicht.

Duizenden zonnepanelen
Met een dronevlucht zagen de aanwezigen wat inmiddels de resultaten zijn. Op een aantal locaties van de Merwebolder in Sliedrecht en de Wielewaal in Rotterdam zijn de eerste van ruim 4.000 zonnepanelen aangebracht. Een geldbesparing die ASVZ direct heeft omgezet in de uitbreiding met 6 arbeidsplaatsen. Deze zijn ingezet op een aantal dagbestedingslocaties waar vanwege de bezuinigingen krapte was ontstaan. Onder de aanwezigen was o.a. wethouder Aldrik Dijkstra (SGP-ChristenUnie) van Milieu en Duurzaamheid. Zij werden onder meer toegesproken door Wim Kos namens de Raad van Bestuur. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld