Politie heeft geen idee hoe brand Geulstraat is ontstaan

SLIEDRECHT – De oorzaak van de brand aan de Geulstraat zondagavond 19 december 2016 is nog altijd in onderzoek. “De exacte oorzaak is nog onbekend. Ook is niet duidelijk of er eerder was ingebroken in verband met de brandschade”, zegt woordvoerder Mirjam Boers van de politie Rotterdam maandagmiddag 20 december 2016. In één van de kelderboxen sliep een man.

Bij de brand kwam zondagavond veel rook vrij. (Archieffoto Ruben van der Sterren)

De politie zette zaterdagvond die man af bij het wooncomplex aan de Geulstraat. Hij sliep volgens Boers tijdelijk in één van de kelderboxen, omdat hij zijn woning was uitgezet. Boers: “De huisbaas was hiervan op de hoogte. Hij was in het bezit van sleutels van meerdere kelderboxen, via mede bewoners.” Later is in één van de kelderboxen brand uitgebroken. “Uit onderzoek van de Forensische Opsporing zijn geen sporen aangetroffen die wijzen op opzettelijke brandstichting”, aldus Boers. Er is (nog) niemand aangehouden. 

4 gedachten over “Politie heeft geen idee hoe brand Geulstraat is ontstaan”

  1. Ik weet alles, tot in de detail. En die man wil jij niet in je huis hebben hoor. Het was mijn buurman en hij sliep in mijn kelderbox.

  2. Grappig hoor. Volgens mij is het in dit land nog steeds zo geregeld dat niemand buiten hoeft te slapen, maar een kelderbox is wel heel erg in kerstsfeer…..dat dan weer wel.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld