Japans restaurant Oishi Fusion

Jongeneel incasso support van start

SLIEDRECHT – Jongeneel incasso support helpt vanaf dinsdag 1 september 2015 ZZP’ers en MKB’ers openstaande rekeningen te incasseren. Daarnaast kan men er terecht voor juridische adviezen. Mark Jongeneel is de oprichter en eigenaar van Jongeneel incasso support.

Jongeneel incasso support gaat de volgende diensten aanbieden; incasso van openstaande rekeningen, klantacceptatie, debiteurenbeheer, gerechtelijke incasso en juridische adviezen op het gebied van ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en bestuursrecht.

Vasthoudendheid
“Veel ondernemers hebben er geen zin om na werktijd ook nog achter debiteuren aan te gaan die verzuimen om openstaande rekeningen te betalen daarom wil ik op een integere, klantvriendelijke en professionele manier rekeningen gaan innen. Vaak geldt hier dat je als een terriër er boven op moet zitten, omdat vasthoudendheid wordt beloond”, zegt Mark Jongeneel.

Persoonlijk
Jongeneel incasso support kan ook voor ondernemers bekijken of mogelijke zakenpartners kredietwaardig zijn om mee in zee te gaan. Deze dienst heet klantacceptatie. Daarnaast helpt dit bedrijf bij het beheren van het debiteurenbestand van ondernemers. Bij alle diensten staat een persoonlijke benadering van de ondernemer centraal.

Het bezoekadres van Jongeneel incasso support is Dr. Langeveldplein 20 te Sliedrecht. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het bedrijf of contact opnemen met Mark Jongeneel: mark@jongeneelincassosupport.nl / tel. 0184-636869.

1 gedachte over “Jongeneel incasso support van start”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld