Jongen raakt gewond bij val uit boom

SLIEDRECHT – Bij een val uit een boom is woensdagmiddag 21 april 2021 een jongen (8) gewond geraakt en met een spoedtransport naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Het gebeurde rond 16.00 uur aan de Rijnstraat, in de buurt van een supermarkt.

Ambulancepersoneel helpt de gewonde jongen. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Aangezien het politiebureau aan de Rijnstraat tegenwoordig een opleidingsbureau is, was er een flink aantal agenten bij aanwezig.

Ziekenhuis
De verwondingen leken aanvankelijk mee te vallen: (licht)gewond aan het hoofd en een van de handen. De vader en moeder van het slachtoffer waren al gauw ter plaatse. Door de ambulancebroeders werd hij op een brancard gelegd met de bedoeling om uit voorzorg in het ziekenhuis nader onderzoek te laten verrichten. Toen de jongen in de ambulance lag, leek er toch iets meer aan de hand. De ambulance ging onder politiebegeleiding weg.

Helikopter
Volgens de politie was ook de traumahelikopter opgeroepen, maar die vloog niet door naar Sliedrecht. Er werd afgesproken voor een rendez-vous met de ambulance ter hoogte van Hendrik-Ido-Ambacht. De heli ging daarna naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld