Japans restaurant Oishi Fusion

INGEZONDEN BRIEF: Ongevraagd toegang

Zaterdag 19 oktober 2019.
Vanmorgen werd ik om 07.15 uur wakker gemaakt door stichting Waardeburgh.
 
Ze wilden bij mij met de loper naar binnen. Eerst klopten ze hard en toen wilde ze naar binnen met de sleutel met twee personen! Ik ben totaal geen cliënt van ze en hebben hier niks te zoeken!
 
Woningcorporatie Tablis Wonen heeft Waardeburgh een loper gegeven. Ze hebben ongevraagd toegang tot 135 deuren in ons complex.
 
Tablis Wonen heeft Waardeburgh al de recreatiezaal gegeven. De gezelligheid die wij als bewoners hadden, is kapot gemaakt door ze, ze hebben het afgenomen….voor geld.
 
Ik heb nu boze e-mails verstuurd aan Tablis Wonen en wijkagent Klaas Blokland.
 
Van de week geloofden ze eigenlijk niet van mij dat Waardeburgh een loper heeft! Dat hebben ze al jaren! Over babbeltrucs gesproken! Ook een boze e-mail naar Slim Wonen gestuurd.
 
Ik vecht hier al een paar jaar tegen. Ik ben al kwetsbaar geworden, want ik ben natuurlijk lastig. Maar het is echt waanzin in 2019. Waar zijn ze mee bezig?! Tablis Wonen, heeft Waardeburgh nog voorrang ook op andere zorgverleners? Wij hebben recht op keuzevrijheid!
En ik heb helemaal geen zorg nota bene!
 
Wij zijn als bewoners nu héél boos geworden. 

Ze krijgen nu de kans om te reageren, maar het mag de doofpot absoluut niet in!

Met vriendelijke groet,
Jeannette de Groot 

7 gedachten over “INGEZONDEN BRIEF: Ongevraagd toegang”

 1. Ja maar dan moet je jezelf op gaan sluiten als je thuis bent.
  Als je weg bent dan heb je geen controle. Het moet je eerst overkomen wil je erachter komen dat er een loper is! Dat is de ellende.

 2. Extra slot aan de binnenkant. Keuze genoeg om dat stelletje ….. buiten de deur te houden!!

 3. Tja Ad Leeuwis en de beveiliging moet je wel zelf betalen hé! Je staat onder de douche of je bent met vakantie en ze kunnen zo in je huis! Maar Tablis Wonen zegt dit niet aan huurders van een complex! Het gebeurd al jaren zo in ons complex.
  Ontelbare keren vermeld….en niks. We reageren niet allemaal hetzelfde als we schrikken. Ze hebben totaal geen notie wat ze iemand aan kunnen doen, Tablis Wonen en Waardeburgh niet. We wachten nu rustig af wat hun antwoord is.
  Rivas en anderen kunnen het ook zonder loper. Bovendien moeten de mensen zolang mogelijk zelf de deur open doen want anders raken ze hun zelfstandigheid kwijt….voorkom babbeltrucs zeggen ze dan! Maar we geven ze een kans om een verklaring te geven.

 4. Misschien dat Tablis haar verantwoordelijkheid eens neemt voor de bewoners Het woongenot wordt aardig verpest zo je moet je huis gaan beveiligen omdat iedereen zo bij je binnen kunt komen Te gek voor woorden

 5. Aangiften verdwijnen onderop de stapel vanwege te lage prioriteit.
  Welke prioriteit politie wél heeft is mij nog onbekend.

 6. Familie van ons heeft Rivas. Had huishoudelijke hulp van waardenburg maar ook wij hebben dat stop gezet en een andere zorgverlener geregeld.
  Ze halen wel certificaten maar dat is maar papierwerk. De bescheidenheid van de andere zorgverlener, die geen loper heeft bevalt zeer goed. Misschien is het idd geldkwestie dat tablis en waardenburg een bandje hebben.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld