Actie Schoenendoos 2019 bij Gereformeerde Kerk

SLIEDRECHT – In voorgaande jaren werden tientallen, gevulde schoenendozen afgeleverd aan het centrale punt, voor verzending naar Afrika en andere landen. Ook dit jaar doet de Gereformeerde Kerk aan de Middeldiepstraat mee aan de Actie Schoenendoos van Actie4Kids.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Je neemt een lege schoenendoos en beplakt deze met vrolijke plaatjes, voor een jongen of een meisje in de leeftijd van 2-14 jaar. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De dozen worden dit jaar door Actie4Kids aan kinderen gegeven in Sierra Leone – Malawi – Togo – Roemenië – Moldavië en in de vluchtelingenkampen op de Griekse eilanden.

Inhoud
De doos vul je met bijvoorbeeld schoolspullen zoals schriften, pennen, potloden, gum, puntenslijper, klein speelgoed (knuffel, autootje, poppetje) of simpele toiletartikelen (tandpasta, tandenborstel, zeep). Snoep, etenswaren en/of geld zijn niet toegestaan. 

Afgeven
De gevulde doos kan vrijdag 22 november 2019 tussen 10.00 – 11.00 uur én tussen 18.00 – 19.00 uur worden ingeleverd in De Voorhof, Middeldiepstraat 6.

2 gedachten over “Actie Schoenendoos 2019 bij Gereformeerde Kerk”

  1. Beste Wendy,
    Fijn dat je meedenkt! De kosten per doos bedragen inderdaad € 5,- voor de tegemoetkoming in transport en organisatiekosten. Een bijdrage hierin is meer dan welkom, maar niet verplicht.

  2. Ik lees hier niets over een bijbetaling. Op de site van Actie4Kids staat dat je 5euro per gevulde schoenendoos dient bij te betalen voor transport- en organisatiekosten. Dient dit nu wel of niet betaald te worden?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld