INGEZONDEN BRIEF: Noodkreet!

Wij, Arlette en Frans Rozing 69 en 70 jaar, zijn op zoek naar een huurwoning, we wonen nu sinds ruim 7.5 jaar in een anti-kraak woning en dit door vervelende situaties, zoals faillissement. We kregen 8 weken terug te horen, dat  we er nog 1 tot 2 jaar konden blijven wonen, een week later was dat veranderd per 1 september 2021 het huis verlaten.

We zijn sinds 2016 ingeschreven bij Woonkeus Drechtsteden, maar ook zij kunnen niets voor ons doen.

Urgentie verklaring aangevraagd in Dordrecht, helaas wij zijn niet urgent.

Maatschappelijk werk Sliedrecht, hele aardige mensen kunnen ook niet veel bereiken, zelfs niet met urgentie verklaring.

We wonen in Sliedrecht zijn hier heel erg tevreden en zorgen 2 dagen per week voor ons kleindochtertje (ouders wonen in Dordrecht).

Wij zoeken in Sliedrecht of Dordrecht een woning i.v.m. openbaar vervoer treinstation, want we zorgen nog voor een zeer oude tante in Rotterdam in verzorgingstehuis.

Wij vinden het raar dat de woningen, waar we op hebben gereageerd sinds 7 tot 8 weken nog steeds allemaal leeg staan, uiteraard staan wij niet op de eerste plek.

We verblijven nu in de woning van onze zoon in Dordrecht, op 20 september komen ze terug van vakantie, daarna staan we op straat. (huis te klein voor ons allemaal).

Ons hele leven gewerkt en dan is er niemand die je helpt, we zoeken een huisje met een tuintje.

Dit is een noodkreet.

Arlette en Frans Rozing
e-mailadres voor reacties: f.rozing@upcmail.nl of bel met tel. 06-55175243

Brieven worden 1 op 1 overgenomen. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van een ingezonden brief. Plaatsing houdt niet in dat de redactie achter de inhoud van het bericht staat. Een brief wordt uitsluitend geplaatst als de bron bij ons bekend is. De naam van de afzender wordt onder het artikel geplaatst. NAW- en e-mailgegevens worden niet openbaar gemaakt. Een ingezonden brief plaatsen we onverkort, soms ook omdat er geen artikel over het onderwerp op online krant Sliedrecht24 is verschenen.

Redactie Sliedrecht24

2 gedachten over “INGEZONDEN BRIEF: Noodkreet!”

  1. Ik ken deze mensen persoonlijk en zij staan altijd klaar om anderen te helpen, en doe hierbij een oproep aan Woonbron en Gemeentelijke instanties binnen de Drechtsteden om voor zeer sociale en fatsoenlijke mensen zich extra in te zetten zodat ze op zeer korte termijn een fatoenlijke woning kunnen betrekken.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld