INGEZONDEN BRIEF: Handen af van Dr. Willem Dreespark!

(Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Op dag 3 schiep God de bomen en planten en God zag dat het goed was.

Op dag 2023 na Christus besloot ene (be)Ton dat het niet goed was en besloot hij dat alles maar weg moest! Bomen weg, planten weg, vogels weg, mollen weg, insecten weg, honden uit ren veld weg en zo nog veel meer!!! En waarvoor?! om alles maar te bebouwen terwijl er zat andere plekken zijn waar gebouwd kan worden.

Dit kan toch niet zomaar!!! Bomen geven zuurstof, zuurstof hebben wij nodig om te leven.
Waar mag mijn oude hondje straks haar keutel rondje doen, waar kan ik straks nog met mijn zoontje op loopafstand even lekker eruit, even ontspannen, mijn zoontje lekker op zijn fietsje.

Bah ik ben zo boos, lig nachten wakker, heb behoorlijke spanningen in mijn rug en nek door deze hele situatie.

Hoeveel mensen maken wel niet gebruik van dit mooie park, oudere mensen die even tussen de 4 muren vandaan lekker in het park op een bankje kunnen genieten van Gods natuur, jongeren die ff komen chillen met hun matties, kleine kindjes met hun ouders of lekker met opa en oma genieten van al het moois. Van jong tot oud maken wij gebruik van dit park, dus waarom ontnemen jullie ons dit??

Bijna 18 jaar geleden ben ik hier, vanwege de liefde, komen wonen. Oorspronkelijk kom ik uit het mooie Middelburg. Maar ja voor de liefde doe je alles. Hoe fijn zou het dan zijn dat, ik ter compensatie van de mooie zee, het heerlijke strand en het mooie bos, dit mooie stukje park mag blijven gebruiken in de staat zoals hij nu is.

Wees gewaarschuwd gemeente Sliedrecht: ik ben en blijf een Zeeuw en een Zeeuw geeft nooit op.
Luctor et emergo!!!

Met vriendelijke groet,
Mariska Verloop

Brieven worden 1 op 1 overgenomen. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van een ingezonden brief. Plaatsing houdt niet in dat de redactie achter de inhoud van het bericht staat. Een brief wordt uitsluitend geplaatst als de bron bij ons bekend is. De naam van de afzender wordt onder het artikel geplaatst. NAW- en e-mailgegevens worden niet openbaar gemaakt. Een ingezonden brief plaatsen we onverkort, soms ook omdat er geen artikel over het onderwerp op online krant Sliedrecht24 is verschenen.

7 gedachten over “INGEZONDEN BRIEF: Handen af van Dr. Willem Dreespark!”

 1. De gemeenteraad zal moed moeten tonen om als hoogste en belangrijkste orgaan haar plek op te eisen! Niet bang zijn. De kiezers hebben jullie gekozen, en als jullie worden buitengesloten door het college moeten de neuzen de juiste kant op…zoiets hoort niet in een democratie, dat de door het volk gekozen raad buitengesloten word door manipulatie. Dat komt voor in dictatuur. Eerlijk ik schrok hier heel erg van dat dit mag of kan in een democratisch land

 2. We moeten inderdaad oppassen dat we niet op de persoon gaan spelen hoewel ik (be)Ton wel een leuke vind. Jammer is natuurlijk wel dat het college zich opstelt als managers van Sliedrecht terwijl wij ze als bestuurders willen zien.

  Maar het echte probleem is dat de Raad geen enkele verantwoording aflegt aan de inwoners hoewel men weet hoe vreemd die algemene plannen worden gepresenteerd aan enkele genodigden en dan nog door een project ontwikkelaar van buiten die alleen maar wil bouwen.

  Ze praten niet met de betreffende inwoners over de specifieke plannen van die wijk zodat ze veel gerichter vragen kunnen stellen aan het college. Het lijkt wel alsof ze in een eigen wereldje leven terwijl we niet het college maar de Raad stemmen.

  En zo nemen we het college veel (terecht) kwalijk terwijl de Raad, die de plannen kan aanpassen, slaapt op een enkele uitzondering. En daarom verdwijnt het vertrouwen in een politiek en dat is jammer.

 3. @ Peter van Die
  Precies !! Eind van de Reinenweer. Kan een aardig apartementen complex staan.

 4. Geachte heer Groeneveld,
  Zonder het voor wie dan ook te willen opnemen… besluiten neemt een wethouder in een gemeente niet alleen. De gemeenteraad is het hoogste organaan en die besluit. Kom eens langs bij een raadsvergaderig. Vanavond bijvoorbeeld, aanvang 20.00 uur. Ook wij zijn daar!

 5. Zo is het Mariska. Het leeuwendeel van de inwoners van Sliedrecht zijn Ton dan ook meer dan zat. Het zou voor iedereen zeer wenselijk zijn als Ton zijn biezen zou pakken en elders ging wonen. En nooit meer deelnemen in de politiek. Dat is absoluut zijn roeping niet.

 6. Tegenover het huis van Ton is een groot grasveld bij de Tiendweg, daar kan hij bouwen zelfs de Tiendweg hoeft niet weg, zet daar maar hoogbouw neer.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld