Pink Oktober bij Figura Lingerie Sliedrecht

SLIEDRECHT – Borstprothese fabrikant Amoena is ’s werelds toonaangevende fabrikant van borstzorg en de ontwikkelaar van de eerste siliconen borstprothese. Als leverancier van medische hulpmiddelen voor vrouwen die een borstoperatie hebben ondergaan, stelt Amoena al 45 jaar de norm in de zorg. Naast postoperatieve producten en ’s werelds grootste selectie borstprothesen, vormen speciale prothesebeha’s en badmode een andere belangrijke pijler in de productwereld van Amoena. Figura Lingerie aan Rembrandtlaan 14 volgt al sinds de start alle ontwikkelingen in borstzorg van Amoena en Anita.

Eigenaar Corrie den Arenda van Figura Lingerie Sliedrecht. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Oktober staat wereldwijd bekend als de maand waarin het thema borstkanker onder de aandacht wordt gebracht. Het “roze lintje” is nu een wereldwijd symbool in het bewustzijn van borstkanker. Het doel is bewustwording en voorlichting – want bij bijna geen andere kanker is vroege opsporing zo belangrijk voor de kansen op genezing. De ziekte treft vooral vrouwen, maar ook de mensen om hen heen worden altijd getroffen. We kennen bijna allemaal wel iemand bij wie borstkanker is vastgesteld. Toch vinden we het belangrijk om naar de mooie kanten van het leven te blijven kijken – dat is dan ook waar deze wereldwijde campagne voor staat.

Tekst gaat verder onder banner.

Advies- en informatiedag
De jaarlijkse Pink Oktober-campagne wil ook Figura Lingerie Sliedrecht, vrouwen met borstkanker iets speciaals bieden, om hen te ondersteunen tijdens hun traject. Donderdag 12 oktober 2023 is het advies- en informatiedag in combinatie met de consulente van Amoena. Bij Amoena aankopen ontvang je een leuke give-away cadeau. Extra aandacht wordt er deze dag besteed aan de nieuwe Adapt Air Shaper. Shapers zijn er in verschillende vormen en maten om borst-ongelijkheid te herstellen na een borstsparende operatie. Adapt Air is een prothese waarbij je zelf het volume kan aanpassen, dankzij de luchtkamer binnenin. Dit is vooral handig wanneer je schommelt in gewicht, of wanneer je bij zwellingen door lymfoedeem de ene dag meer of minder volume nodig hebt dan de andere dag. Ook in geval van een oneffen litteken sluit deze prothese toch mooi aan en geeft ze telkens opnieuw een goede pasvorm. De eenvoudige afstelling van het volume geeft je ook meer flexibiliteit in je bh-keuze.

Oktober Beha-actie
Wie in de maand oktober een oude beha inlevert bij Figura Lingerie ontvangt €7,50 korting bij aankoop van een nieuwe. Ingeleverde beha’s en borstprothesen gaan naar de stichting: Prótesis de mama in Cuba. Deze stichting zet zich in voor vrouwen met borstkanker in Cuba. Door het in Nederland inzamelen van prothesen en aanverwante materialen proberen zij zoveel mogelijk hulp te bieden aan vrouwen in Cuba na een mastectomie. Zo willen we een gevoel van samenhorigheid tussen alle betrokkenen versterken. Speciaal voor Pink Oktober is de populaire Mara prothese bh gelanceerd in een flatterend tint: Sparkling Rouge. De Valletta Top, met geïntegreerde cups, vind je ook in bijpassende lingerie kleuren. Om vrouwen te ondersteunen en kracht te geven, vind je bij Figura Lingerie Sliedrecht een compleet pakket borstzorg producten voor postoperatieve zorg, borstprothesen, lingerie, badmode en ook voor lymfezorg. Zo ondersteunen zij deskundig alle vrouwen vanaf de diagnose tot aan hun terugkeer naar het dagelijks leven. Loop donderdag zeker even binnen bij Figura Lingerie als je vragen hebt. Voor elke vorm van borst-ongelijkheid zijn er passende oplossingen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld