Informatiemiddag over chronische pijn

DORDRECHT / SLIEDRECHT – Het pijnbehandelcentrum van het Albert Schweitzer ziekenhuis organiseert samen met de Patiënten Vereniging voor Neurostimulatie (PVVN) en St. Jude Medical een informatiemiddag over chronische pijn. De middag wordt gehouden op woensdag 2 december 2015 van 15.00 tot 18.30 uur in het Van der Valk Hotel in Dordrecht. De toegang is gratis.

Het pijnbehandelcentrum van het Albert Schweitzer ziekenhuis is gevestigd op de locatie Sliedrecht. De ‘pijndokters’ v.l.n.r. Ismaïl Gültuna, Hans Aukes en Eric-Jan van Gorp. (Foto Albert Schweitzer ziekenhuis)

Ondanks dat één op vijf Nederlanders aan chronische pijn lijdt, weten veel mensen niet wat chronische pijn is. Dat is voor de organisatie aanleiding geweest deze middag te houden. Tijdens de infosessie in de ‘Week van de Chronische Pijn’ hoopt het ziekenhuis veel mensen een oplossing te kunnen bieden om hun pijn te verzachten. Pijnspecialisten van het Albert Schweitzer ziekenhuis vertellen tijdens de informatiebijeenkomst over de aandoening chronische pijn en over de verschillende therapieën om chronische pijn te bestrijden, in het bijzonder over de neurostimulator. 

Iedereen die informatie wil over chronische pijn is welkom. Meer informatie over de middag is te vinden op de website van het Albert Schweitzer ziekenhuis.

1 gedachte over “Informatiemiddag over chronische pijn”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld