Informatiebijeenkomst ‘Borstvoeding, de beste start’

SLIEDRECHT – Rivas Zorggroep houdt woensdag 16 september 2015 van 19.45 tot 22.00 uur de informatiebijeenkomst ‘Borstvoeding, de beste start’, aan de Nicolaas Beetstraat 2-6 in Sliedrecht. Aanstaande moeders en vaders krijgen tijdens de bijeenkomst meer informatie over borstvoeding.

Bezoekers krijgen tijdens de avond meer achtergrondinformatie over borstvoeding. Daarnaast worden praktische handvatten gegeven voor het geven van borstvoeding tijdens de eerste dagen na de geboorte en wordt verteld hoe werk en het geven van borstvoeding het beste kan worden gecombineerd.

Vragen
Een ervaren jeugdverpleegkundige begeleidt de bijeenkomst en beantwoordt vragen van deelnemers. Zo vragen veel moeders zich, volgens Rivas Zorggroep, af of ze voldoende moedermelk hebben om borstvoeding te kunnen geven. Ook op vragen over bijvoorbeeld de borstkolf en begeleiding bij het geven van borstvoeding krijgen deelnemers deze avond antwoord.

Lactatiekundige
Ook na de informatiebijeenkomst kunnen ouders bij Rivas terecht voor deskundige begeleiding. Ouders kunnen contact opnemen met een lactatiekundige via [email protected] of Rivas Zorglijn 0900-8440.

Aanmelden
Deelname aan de bijeenkomst ‘Borstvoeding, de beste start’ is mogelijk na aanmelding via email: [email protected].

Plaats een reactie

*=Verplicht veld