Info-inloopdag met nieuwe borstprothese bij Figura Lingerie Sliedrecht

SLIEDRECHT – Figura Lingerie Sliedrecht aan Rembrandtlaan 14 houdt vrijdag 12 oktober 2018 een borstprothese en oedeem informatiedag, waarop een geheel nieuw product wordt gepresenteerd: de Customform borstprothese. Deze customized of gepersonaliseerde borstprothese sluit naadloos aan op je lichaam.

De Customform borstprothese is één van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van borstprotheses. De standaard protheses hebben vaak een vlakke onderkant. Het operatiegebied is echter niet altijd vlak. Daardoor kan het lastig zijn om een prothese te vinden die goed aansluit op de huid. (Foto via Figura Lingerie Sliedrecht)

Deze nieuwe Customform borstprothese wordt in 3D gescand op je lijf, waardoor deze precies op je huid past. Je draagt hem ook op je huid zo in je bh. Hij wordt gemaakt in de kleur van jouw huid en met een tepel die eruitziet zoals je gewend was. Hij is ook nog eens heel licht van gewicht en aangenaam om te dragen. De Customform prothese wordt helemaal met de hand gemaakt. Het is de oplossing voor vrouwen voor wie het moeilijk is om de juiste pasvorm te vinden én het is een goed alternatief voor een borst implantaat.

ABC Info Dag
Vrijdag is vanaf 10.00 – 17.00 uur consulente Joke van ABC Breast Care aanwezig. Zij is een deskundige op borstprothese en oedeem gebied. Deze dag zal zij en de mammacare dames van Figura Lingerie Sliedrecht je uitleg geven over deze op maat gemaakte gepersonaliseerde Customform Borstprothese. Voor al jouw vragen over borstprothese en oedeem reduceerde lingerie kun je  natuurlijk ook terecht.

Oktober
De maand oktober besteedt Figura Lingerie Sliedrecht extra aandacht aan lingerie, maat veranderingen, borstprothese en oedeem reducerende lingerie. Je kunt gewoon langskomen om samen te kijken naar de juiste maat van jouw lingerie of borstprothese. “Goed passende lingerie is tenslotte de basis voor een zeker gevoel. De koffie staat klaar. Breng gerust iemand mee. Je bent van harte welkom bij Figura Lingerie Sliedrecht.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld