College viert verschijnen CUP met fotowedstrijd

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht schrijft een fotowedstrijd uit om te vieren dat het College Uitvoeringsprogramma (CUP) 2018-2022 klaar is. Iedereen mag meedoen en de opdracht is simpel: maak een foto van je favoriete locatie in Sliedrecht.

Het is de bedoeling dat deelnemers met foto’s laten zien dat Sliedrecht een dorp is om trots op te zijn. (© Foto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl) 

Inwoners die hun foto’s tussen 10 en 31 oktober met #trotsopsliedrecht op social media plaatsen en via Twitter sturen naar @sliedrechtgem, maken kans op mooie prijzen. Dat zijn onder meer een dinerbon of een taart. Mensen die wel willen meedoen met de wedstrijd maar geen social media hebben, kunnen hun foto(‘s) mailen naar communicatie@sliedrecht.nl of per post opsturen naar Gemeente Sliedrecht, t.a.v. afdeling Communicatie, Postbus 16, 3600 AA, Sliedrecht. In november maakt de gemeente Sliedrecht bekend welke foto’s in de prijzen vallen.

Gebruik foto’s
De foto’s worden onder meer gebruikt voor een foto-expositie bij de receptie van het gemeentekantoor. Ook kan de gemeente Sliedrecht de foto’s gebruiken voor andere doeleinden en plaatsen op de website en social media. Door mee te doen aan de wedstrijd geven mensen daar automatisch toestemming voor.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld