In 30 Dagen Fit Challenge

SLIEDRECHT – Univé en Vitaal Outdoor hebben het initiatief genomen om meer mensen in beweging te krijgen. Deze week begon een groep van 30 mensen aan een challenge om in 30 dagen fit te worden. Dat meldt Francis Vlot van Vitaal Outdoor donderdag 7 januari 2016.

Vlot: “We zijn lekker in de buitenlucht bezig en er worden hier en daar leuke grapjes gemaakt. Vooral het sociale aspect maakt onze bootcamp zo speciaal.” (Foto via Vitaal Outdoor) 

Volgens Vlot van Vitaal Outdoor is het in Nederland slecht gesteld met onze vitaliteit en weerbaarheid tegen kwalen en ziekten. Univé zegt graag te willen, dat hun klanten gezond blijven en willen wat extra’s aanbieden, zodat ze op lange termijn hun vruchten hiervan plukken.

Fitter
Professionele trainers maken mensen langzaam vertrouwd met oefeningen uit een bootcamp. Vlot: “Iedereen kan meedoen. Zowel de onervaren als de ervaren sporter. We adviseren wel minstens twee keer per week te komen. Want dan bouw je echt iets op en is iedereen sterker en fitter aan het eind van de maand. Door dit aan te bieden hoop ik dat mensen enthousiast raken over onze manier van lesgeven. Iedereen kan elke maand inhaken om zijn persoonlijke challenge waar te maken.”

Voeding
Naast beweging komt ook gezonde voeding tijdens de lessen aanbod. Tijdens een wallsit bijvoorbeeld, vraag ik wat mensen eten als ontbijt en geef ik tips om nog gezonder te gaan eten, aldus Francis Vlot. Meer informatie is te vinden op de website ‘Vitaaloutdoor’.

2 gedachten over “In 30 Dagen Fit Challenge”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld