Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Concertino geeft mogelijkheid voor doen auditie

SLIEDRECHT – Zingen bij en concerteren met Kleinkoor Concertino? Dan is daarvoor nu de mogelijkheid. Er worden nieuwe koorleden gezocht. Belangrijk is natuurlijk dat je beschikt over een prima zangstem.  

Het Kleinkoor Concertino (Foto via Martin Zonnenberg)

Heb je interesse om na Pasen of vanaf september dit jaar mee te zingen? Meld je dan aan voor een auditie of stel je vraag via het e-mailadres: info@kleinkoorconcertino.nl.

Auditie
Kleinkoor Concertino bestaat uit 30 zangers (9-7-7-7-). De leden studeren thuis het repertoire in dat veelal als mp3 wordt aangeleverd. Bij elk aspirant lid zal een auditie worden afgenomen door onze zangpedagoge Mariët Kaasschieter. Naast het vaststellen van de stemsoort zal ook gelet worden op de klankkleur van de stem. Verder zal gevraagd worden een zelf meegebracht lied en een ter plekke aangereikt lied te zingen (prima vista). Dit is bedoeld om te kijken of nieuwe muziek snel wordt opgepakt.

Concerten
Zaterdag 6 februari zingt het koor een algemeen klassiek repertoire met orkest in Kapelle, in de Passietijd voeren ze The Saviour van William Lloyd-Webber uit (Nederlandse première), in juni is er een concert in Tielt (België), in het najaar 2 concerten (Nieuw-Loosdrecht en Nijkerk) en het traditionele Kerstconcert bij Kaarslicht. Het project voor het voorjaar 2017 is een 3-tal concerten van ‘Impressions of a Pilgrimage’ van Dick le Mair. 

Repeteren
De repetities zijn één keer per 3 weken op zaterdagmorgen in de Maranathakerk in Sliedrecht. Het koor staat o.l.v. dirigent-musicus Martin Zonnenberg en zangcoach Mariët Kaasschieter.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld