Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Huijzer gebruikt stilte rond centrum voor oproep

SLIEDRECHT – De Sliedrechtse kunstenaar Johan Huijzer verwacht komende week meer duidelijkheid van het college van B & W over zijn plan voor een creatief centrum in mogelijk de voormalige Groen van Prinstererschool aan de Frans Halsstraat.

De tijd dat hij moet wachten op een antwoord gebruikt de pop-art-kunstenaar om zijn achterban te raadplegen en met suggesties te komen. (Foto website JohanHuijzer.com)

Drie weken geleden diende hij zijn plan in tijdens een gesprek met enkele wethouders. “Ze hadden even een aantal weken nodig voor een pand. Ik verwacht deze week wel antwoord en tot die tijd zal ik gewoon rustig afwachten!”, schrijft hij zondagmorgen 13 maart 2016 op Facebook. 

Vragen
Huijzer gebruikt de ‘wachttijd’ om van gedachte te wisselen met ‘de achterban’. Die poging doet hij zondagmorgen op Facebook. Huijzer: “Graag zie ik jullie antwoord, en delen en liken mag hè….” Hij vraagt: “Wat is de hoofdgedachte en zijn de verlangens van een Creatief Centrum in Sliedrecht?, Wat verwacht je ervan? Wat mis je nu in Sliedrecht als het om creativiteit en samenbindende activiteiten gaat? Zou jij je als vrijwilliger willen gaan inzetten in het Creatieve Centrum? Zelf nog een aanvulling?” Het creatief centrum moet ‘SlyCity’ gaan heten, zo maakte hij eerder bekend.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld