Huijzer positief over CC na gesprek gemeente

SLIEDRECHT – Volgens kunstenaar Johan Huijzer geeft de gemeente Sliedrecht binnen twee weken duidelijkheid of ze iets zien in een locatie voor een creatief centrum (CC) in Sliedrecht. Dat zegt Huijzer tegen Sliedrecht24 na een gesprek met de gemeente. 

Huijzer wil graag de voormalige Groen van Prinstererschool inrichten als creatief centrum, maar de gemeente ziet deze locatie volgens Huijzer als potentiële plaats om opnieuw vluchtelingen op te vangen mocht dat aan de orde zijn. (Foto Martin Dekker / Sliedrecht24)

Exclusief plan
De gemeente is volgens hem vóór het plan en heeft hem, zo zegt Huijzer, gecomplimenteerd voor inzet en het ‘prachtige plan’. Huijzer: “Ik verwacht deze week of de week erop een bevestiging van de gemeente over een pand en dan kunnen er afspraken komen wat wel en niet mag. Ik heb 2 plannen ingediend. Een basic plan en een exclusief plan. Het exclusieve plan omvat hetzelfde alleen met veel meer.” Dat laatste heeft de voorkeur van Huijzer. Hij kan er nog niets over zeggen: “Dat hou ik nog even geheim tot ik zeker weet of ik daar toestemming voor krijg.” Niet bekend is of er meer locaties op het oog zijn, dan de oude school. 

 

1 gedachte over “Huijzer positief over CC na gesprek gemeente”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld