Oishi Fusion

Hoogbejaarde vrouw betrapt op winkeldiefstal

SLIEDRECHT – Of het bewust of onbewust is gebeurd. Vrijdagmorgen 8 januari 2021 bleek een 81-jarige vrouw uit Sliedrecht in een supermarkt aan het Fazantplein niet alles afgerekend te hebben. In haar jaszak werden vier zakjes noodles gevonden. Dat bericht de wijkagent op sociale media. 

Deze zakjes noodles waren niet afgerekend bij de kassa. De politie kwam er bij vanwege winkeldiefstal. (Foto Politie Drechtsteden Buiten)

“De familie is in kennis gesteld en we gaan kijken of de wijk-GGD gepaste zorg kan gaan regelen”, schrijft de wijkagent. Dame heeft strafrechtelijk geen boete gehad. Wel heeft de vrouw een winkelverbod gehad van een jaar en zal de winkel een civiele claim opleggen van € 181,–. Door de politie is de zaak afgedaan met een reprimande. “Uiteraard wordt alles wel in onze systemen vast gelegd, zodat bij een volgende keer gekeken zal worden hoe dan te handelen”, licht de wijkagent aan online krant Sliedrecht24 toe. 

6 gedachten over “Hoogbejaarde vrouw betrapt op winkeldiefstal”

 1. Als bewezen kan worden dat mevrouw het cognitief gewoonweg niet door had door de hoge leefdtijd dan vind ik een civiele claim van 181 euro en een winkelverbod van een jaar toch wel bij de beesten af, en dat om vier pakjes noedels, kom op zeg!

 2. Kom op 4 zakjes chemische noedels, van wat kosten ze..€0,35 stuk.

  Hier is totaal wat anders aan de hand vermoed ik, zo ook de politie want anders hadden ze mevrouw haar familie niet ingelicht en de sociale dienst.

 3. Onzichtbare nood. Dat is er veeeeeel meer dan we denken en/of willen geloven
  In en in triest. De maatschappij moet zich dart aantrekken. Straffen maakt het probleem alleen maar erger en wijst terug naar verborgen realiteit>>>>>>

 4. Kan ook zoals bij die man in gorichem roep om aandacht. We moeten af wachten hoe afloopt ?

 5. Als Alzheimer hier echt een rol speelt, is het erg triest van de winkel.
  Anders meer dan terecht.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld