Hoofdlijnennotitie transitie GR Sociaal in beeldvormende vergadering

SLIEDRECHT – De gemeenteraad van Sliedrecht houdt woensdag 7 april 2021 een beeldvormende videovergadering. Dat gebeurt tussen 19.30 – 21.00 uur via MS Teams. Op de agenda staat onder meer een presentatie van de hoofdlijnennotitie transitie Gemeenschappelijke Regeling (GR) Sociaal.

Na een aftrap door de portefeuillehouder wethouder Ton Spek (CDA) – hier op foto – volgt een presentatie door strategisch adviseur Sjoerd Swinkels van de gemeente Sliedrecht. (Foto gemeente Sliedrecht)

In februari 2021 stemde de raad in met het principe-besluit voor de toekomstige samenwerking in de Drechtsteden via een GR Sociaal en een service-construct voor de bedrijfsvoering. Half maart 2021 heeft hier een eerste beeldvormende vergadering over plaatsgevonden. In deze vergadering staat de hoofdlijnennotitie centraal. De oordeelsvormende -en besluitvormende vergadering over het raadsvoorstel is voorzien op 12 en 20 april 2021.

Inspreken
Wie kort na aanvang van de vergadering wil inspreken, moet zich uiterlijk woensdag 7 april 2021 vóór 12.00 uur melden bij griffier Rumo van Aalst. De spreektijd is maximaal vijf minuten per persoon. Aanmelden kan per e-mail: [email protected] of door te bellen met tel. 0184-495986.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld