Honderden pannenkoeken vullen tientallen magen in volle Voorhof

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Lekker gezellig met z’n allen pannenkoeken eten en tegelijk bijdragen aan het goede doel, dat kon woensdagmiddag en -avond 7 februari 2024 in de Voorhof van de Gereformeerde kerk aan de Middeldiepstraat. De opbrengst is bestemd voor de jeugdreis naar Rwanda en de projecten die zij daar hopen te ondersteunen en op te starten.

De pannenkoekenbakkers hebben goed hun best gedaan. Een aantal van de Rwandareizigers serveert stapels pannenkoeken aan gemeenteleden en andere liefhebbers van deze lekkernij. De deelnemers aan de Rwandareis betalen zelf de reis- en verblijfkosten. De opbrengst van de pannenkoekenactie komt geheel ten goede aan de gekozen projecten. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)  

Tekst gaat verder onder foto.

De reis  – die gepland staat van 21 juli tot 9 augustus 2024 – vindt plaats onder verantwoordelijkheid van de diaconie van de Gereformeerde Kerk Sliedrecht. Zestien jongeren en vier begeleiders trekken samen met Rwandese leeftijdsgenoten op om projecten te ondersteunen, kennis te maken met het land en de cultuur. Hiermee willen ze praktische invulling geven aan wat het betekent om je naaste te helpen. Via acties en crowdfunding hopen ze een flink bedrag bijeen te brengen. Op de reisplanning staan onder andere bezoeken aan Abaja ba Kristo en Mwana Ukundwa. Ook de partnergemeenten Mwirute en Mbati staan op het programma. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld