Avond voor bewoners Professorenbuurt en deellocatie Dr. Schaepmanstraat

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht en woningcorporatie Tablis Wonen houden dinsdag 27 februari 2024 (was een dag eerder gepland, maar gewijzigd – red.) een bewonersavond voor de Professorenbuurt en voor voor deellocatie Dr. Schaepmanstraat in het kader van de plannen voor Binnenstedelijke Herstructurering Sliedrecht (BHS). De avond is in het Griendencollege aan Prof. Kamerlingh Onneslaan 109 en begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en duurt tot 22.00 uur.

Deze foto is gemaakt tijdens een andere bewonersavond in het Griendencollege. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Belangstellenden voor de avond over BHS moeten zich vooraf aanmelden. Om, volgens de organisatie van de avond, ‘inzicht te hebben wie er komen’. Aanmelden kan ook door de QR-code met jouw mobiele telefoon te scannen. Of stuur een brief met uw aanmelding naar de gemeente via het Antwoordnummer 22, 3350 VD Sliedrecht o.v.v ‘Aanmelding bewonersavond Professorenbuurt’. Vermeldt daarbij jouw gegevens en e-mailadres. Wie niet aanwezig kan zijn, kan de presentatie later terugvinden op de website www.sliedrechtbouwt.nl 

1 gedachte over “Avond voor bewoners Professorenbuurt en deellocatie Dr. Schaepmanstraat”

  1. Nou nou… het is nogal wat! Aanmelden om een openbare bijeenkomst te bezoeken! En dan ook nog het zinnetje “om inzicht te hebben wie er komen”. De achterdocht druipt er van af.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld