Homestart en Buurtgezinnen houden OpvoedParty in bibliotheek AanZet​

SLIEDRECHT – Homestart en Buurtgezinnen houden woensdag 14 oktober 2020 een OpvoedParty. De aanvang is 09.30 uur in bibliotheek AanZet, Scheldelaan 1. Deelname is gratis. Sascha Zonneveld (HomeStart) en Annette van Hofwegen (Buurtgezinnen) leiden de OpvoedParty, in de ‘Week van de Opvoeding’. 

Zonneveld en Van Hofwegen zijn gaan brainstormen over wat zij in Sliedrecht konden organiseren op het thema opvoeden. Aangezien zij beiden ambassadeur zijn van de OpvoedParty waren ze er al snel uit. Locatie is dus de plaatselijke bibliotheek. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

‘Er is niemand die een ander de les gaat lezen tijdens een OpvoedParty. Het gaat er niet om hoe het moet, maar om met elkaar uit te wisselen hoe je het doet.’

Voldoende inspiratie
Alle ouders hebben van tijd tot tijd vragen over de opvoeding. Een OpvoedParty is een laagdrempelige manier van opvoedingsondersteuning waarbij ouders elkaar kunnen ontmoeten om hun kennis en kunde te delen. Het voordeel is dat ouders niet allemaal zelf het wiel hoeven uit te vinden. Na een OpvoedParty hebben ouders weer voldoende inspiratie opgedaan waar ze thuis mee aan de slag kunnen gaan. Iedere ouder doet het op zijn/haar manier en daar kunnen anderen weer van leren. 

Aanmelden
Uiteraard worden de coronamaatregelen in acht genomen en de voorgeschreven anderhalve meter afstand aanhouden. Aanmelden kan tot woensdag 7 oktober 2020 via Sascha Zonneveld, HomeStart, tel. 06-20249328 of bij Annette van Hofwegen, Buurtgezinnen, tel. 06-14629487 Of stuur een e-mail naar: [email protected] of  [email protected]

Plaats een reactie

*=Verplicht veld