‘Hiddengift’ moet jongeren op de been brengen

SLIEDRECHT – “Volg ons! Wie wij zijn? Daar komen jullie nog wel achter. Wat wij doen? Wij gaan Sliedrecht wat actiever maken #0184 #sliedrecht #sld #code #hiddengift”, staat te lezen op het twitteraccount van @sld0184 Donderdagavond 6 augustus ging de eerste ‘Hiddengift’ van start. 

Met een mysterieuze video werd de actie van @sld0184 aangekondigd.

Sliedrecht24 wilde meer weten en kreeg – ook weer via twitter in dm – wat meer informatie.

Foto’s en hints
SLD0184 zegt Sliedrecht wat actiever te willen maken. “Via Twitter, Instagram en Facebook gaan wij de komende tijd ludieke acties houden voor met name jongeren van 14 tot 25 jaar. Wij gaan steeds een giftcard verstoppen ergens in het dorp, de zogenaamde ‘hiddengift’. Onze volgers moeten dmv foto’s en hints de ‘hiddengift’ zien te vinden. Een kledingbon, een bioscoopbon, PS4 bon, cadeaubon of wat dan ook!|, aldus de infomatie die Sliedrecht24 ontving. Niet duidelijk is wie achter de spontane actie zit(ten).

Spelregels
Degene die als eerste de ‘hiddengift’ heeft gevonden wordt gevraagd een selfie te maken en die te zetten op Instagram, Twitter of op de Facebookpagina. “Onze Hiddengiftghost zal de ‘hiddengift’ steeds verstoppen en zo nu en dan tevoorschijn komen om mensen op het juiste spoor of dwaalspoor te zetten. Wij zijn benieuwd of de Sliedrechtse jongeren een beetje kunnen puzzelen, hun dorp genoeg kennen, gratis gifts kunnen gebruiken en ons te zijner tijd durven te ontmoeten. Wie wij zijn? Daar komen jullie ooit nog wel achter #0184 #sld #code #hiddengift.” Doel is een einde te maken aan de ‘saaiheid van Sliedrecht’. 
 
Hiddencash
Vorig jaar zomer stopte Hidden Cash in Sliedrecht. Gratis geld verstopt op een omschreven plek op een kort vooraf aangekondigd tijdstip. Dit fenomeen van een gul gevende inwoner van Sliedrecht was een kort leven beschoren. Het twitteraccount bestaat nog wel.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld