Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Helena Speciaalzaak aan Kerkbuurt stopt

SLIEDRECHT – Helena snoep, chocola, noten, koffie, thee en kado’s gevestigd aan Kerkbuurt 94 gaat sluiten. Eigenaar Helena Beijer van Helena Speciaalzaak stopt met ingang van zaterdag 1 augustus 2020 vanwege afnemende verkopen en gaat helemaal online verder, te vinden op HelenaWebshop.nl.

Vrijdag 26 en zaterdag 27 juni 2020 zijn er veel producten die voor een koopje de deur uit gaan. Ook de komende weken worden mooie kortingen aangeboden. De opheffingsuitverkoop is gepland tot half juli 2020. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

In oktober 2020 zou Helena snoep, chocola, noten, koffie, thee en kado’s tien jaar aan de Kerkbuurt zijn gevestigd. Dat zij nu stopt, heeft te maken met een afname aan winkelpubliek en de komst van onder meer Action. “Het is steeds minder geworden. Vooral het afgelopen jaar zie ik minder mensen op de winkelpromenade en dus ook in de winkel. Ik heb het langzaam minder zien worden”, vertelt Helena Beijer, die het erg jammer vindt om met de fysieke winkel te stoppen. Online is HelenaWebshop met heerlijke producten en cadeaus voortaan te vinden. 

6 gedachten over “Helena Speciaalzaak aan Kerkbuurt stopt”

 1. nou ja… die snauw naar de action vind ik ook een beetje vreemd. Maar daar in tegen reacties over vriendelijkheid daar kan ik meer in vinden. Heel vriendelijk waren ze niet meer. Dat is wel anders geweest!
  Misschien even kijken voordat je met een vinger wijst. Er wijzen er dan tenslotte meer dan 1 naar jezelf terug…

 2. Helaas snap ik waarom de klandizie terug is gelopen….. Elke keer dat mijn vrouw er naartoe was geweest, kreeg ik te horen dat het ‘zoooooo ongezellig’ was…
  Je merkt als je wel vriendelijk bent tegen je klanten dat de ‘gunningsfactor’ er komt. Geen garantie overigens dat je winkel genoeg opbrengt want de huren die gevraagd worden door de pandjesbazen zijn ook niet echt gezellig;-)

 3. Snap ik heel goed dat er niet meer druk is in de winkel.
  Je word er niet gezellig geholpen, je gaat vrolijk de winkel naar binnen en je komt er chagrijnig uit en wat betreft de action, verkopen die sinds kort dan ook bonbons achter glas??

 4. Jammer maar snap het wel, de keren dat ik er nog kwam was vaak na mijn werk, +- 10min voor sluitingstijd. Werd dan meer dan eens geholpen met een houding van ‘moet dat nou echt nog’ terwijl de winkel al afgesloten werd. Ben laatste tijd dan ook graag elders gaan shoppen… En die sneer naar de action snap ik niet, das toch echtwel heel ander publiek lijkt me?

 5. Ze heeft helemaal gelijk kwam er bijna elke week maar moet ook keuzes maken. Dat vaak weinig mensen op promonade zijn klopt . Ligt vaak aan kom je op promonade met een doel of alleen bezoek bepaalde winkels?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld