Japans restaurant Oishi Fusion

Handhavingsbeleid aan de orde in beeldvormende vergadering gemeenteraad

SLIEDRECHT – In een beeldvormende vergadering praat de gemeenteraad dinsdag 18 februari 2020 over het handhavingsbeleid in Sliedrecht. Dat werd onlangs door het College van B & W vastgesteld. Op verzoek van lokale politieke partij Slydregt.Nu staat het op de raadsagenda, omdat de fractie met de burgemeester en collega-raadsleden in gesprek over het handhavingsbeleid in Sliedrecht en de effectiviteit daarvan. De openbare vergadering is in de raadsinformatieruimte, Dr. Langeveldplein 30, van 19.30 – 20.20 uur.

Om tot een goede discussie te komen in een oordeelsvormende vergadering ziet de fractie van Slydregt.NU graag een beeldvormende vergadering daaraan vooraf gaan. Fractievoorzitter Mark Jongeneel (Slydregt.NU, rechts boven op de foto) noemde in december 2019 de handhaving in het dorp ‘allerbelabberdst‘. (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

Voorafgaande aan de vragenronde trapt burgemeester Bram van Hemmen (CDA) van Openbare Orde en Handhaving de avond af. Aansluitend volgt een korte presentatie over het Sliedrechtse handhavingsbeleid door Joyce de Hondt, teammanager Vergunningen, Toezicht en Handhaving. Tijdens deze beeldvormende vergadering kunnen inwoners en raadsleden hun politieke en technische vragen stellen en/of opmerkingen maken. Dinsdag 10 maart 2020 neemt de raad een besluit over het handhavingsbeleid.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld