Gouden Naald ook voor kussens en herstel tent- en zeildoek

SLIEDRECHT – Gouden Naald aan Kerkstraat 11 heeft het er maar wat druk mee. Met de zomerse temperaturen van de afgelopen weken en de zomer voor de deur is er een toenemende vraag gekomen naar het stofferen van kussens voor loungeset, caravan en boot. Ook het maken en repareren van zeilen en tenten is een drukke bezigheid van de kleermaker op dit moment.
 
Gouden Naald maakt en bekleedt alle soorten kussens. (Foto Gouden Naald)

Het bedrijf maakt voor schippers zeilen op maat. Daar is het nieuwe atelier zeer geschikt voor. Vorig jaar verhuisde de kleermakerij in dezelfde straat van Kerkstraat 5 naar een groter en ruimer pand aan Kerkstraat 11. 

Gouden Naald
De zaak blijft ook een vertrouwd adres voor reparatie van kleding, leer, suede en bont, voor het (ver)maken van gordijnen of iets heel anders zoals het bekleden van bv. een wiegje, het opnieuw stofferen van een boxspring of – zoals onlangs – het maken van tafelkleden voor een trouwzaal. Zoals ze zelf zeggen: “Bij ons kan alles”. Een stomerij is er ook. Het bedrijf gebruikt milieuvriendelijke machines en reinigt op een veilige en verantwoorde manier. Meer informatie over Gouden Naald is te vinden via o.a. de website van het bedrijf en via Facebook.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld