Goede reactie op Kermis Hiddengift sld0184

SLIEDRECHT – Twee uur lang gaf sld0184 tijdens de Kermis Hiddengift zaterdagmiddag 17 oktober om het kwartier een zakje met kermismunten voor verschillende attracties weg. Of beter…. die werden verstopt op en rond het kermisterrein op een deel van het Burgemeester Winklerplein. 

De verstopte muntjes. (Foto sld0184)

Ongeveer dertig volgers op Instagram en een paar op twitter probeerden elkaar te snel af te zijn als de foto van ‘de verstopplaats’ online werd gezet.

Ludieke acties
Binnen enkele minuten werd het zakje steeds gevonden. Dit keer dus geen raadsel erbij, maar precies de verstopplaats. “Prachtig om te zien dat de jeugd zo betrokken is bij dit spel. Natuurlijk is ons gevraagd nog meer weg te geven op deze manier, maar je moet stoppen op de top. Wij komen terug met nieuwe ludieke acties”, zeggen de mensen van sld0184 tegen de redactie van Sliedrecht24.

Steun
Eén van de kermisexploitanten ondersteunde als sponsor de Kermis Hiddengift actie “Nogmaals dank! Wij hopen dat de kermis nog vaak hier mag komen, zodat het centrum van 0184 nog vaak mag leven en bewegen.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld