‘God in de supermarkt’

SLIEDRECHT – Hoe eerlijk en (bijbels) verantwoord is onze keuze in de supermarkt? Deze vragen staan centraal tijdens de workshop ‘God in de supermarkt’. De workshop bestaat uit twee avonden en staat onder leiding van Alfred Slomp, één van de initiatiefnemers van de website ‘God in de supermarkt’. Locatie is de Voorhof aan de Middeldiepstraat 6. De Sectie Vorming & Toerusting van de Gereformeerde Kerk organiseert de avonden.

“Ontdek de impact van je rondje door de supermarkt op de wereld – ver weg én dichtbij”, aldus de initiatiefnemers van ‘God in de supermarkt’.

De eerste workshop is donderdagavond 18 januari 2018. “Deze avond wordt het onderwerp ingeleid, worden elkaars voedingsgewoonten herkend en hoor je wat de Bijbel erover zegt”, laat de kerk weten. “Hoe ging Jezus om met de arme en het behoeftige? Maar ook het weggooien van eten, de eerlijke handel en het milieubehoud komen aan de orde, deze workshop”.

‘Boeiende avonden’
“De tweede avond is donderdag 25 januari 2018 en gaat over gezondheid, biologisch-regulier eten en dierenwelzijn. Daarnaast is er aandacht voor het (wereld)voedsel vraagstuk en de gevolgen voor de aarde.” Het beloven volgens de Gereformeerde Kerk boeiende avonden te worden, die de bezoeker zeker aan het denken zetten.

Informatie
Meer informatie over de workshop is te vinden op de website: God in de supermarkt. De workshops beginnen 20.00 uur. Koffie en thee is er vanaf 19.30 uur. 

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld