Gesprek met ds. Vrooland op RTV Holland

SLIEDRECHT – Zaterdag 25 juni 2015 brengt RTV Holland een uitgebreid interview met ds. Gerard Vrooland, verbonden aan Pand 33, een jongerencentrum in Sliedrecht. Het interview is te horen in het het programma ‘Ook dit is Holland!’ om 18.00 uur.

Speciaal voor deze gelegenheid spreekt presentator Theo Boer, vaste presentator van het programma ‘GospelMagazine’, met de inspirerende ds. Vrooland. (Foto RTV Holland)

Er wordt gesproken over het ontstaan van Pand 33 en de voor en tegenspoed daarbij. Tevens gaat programmamaker Theo Boer in op de activiteiten vanuit Pand 33, zoals ‘Kerk in de kroeg’, ‘Kerk op straat’ en ‘De vriendenvloot’.

Te oogsten
“Ook spreken we over de vriendschapsband die Vrooland probeert te krijgen met zoekende jongeren. Tijdens het gesprek dwalen we eigenlijk  een beetje af en hebben we het ook nog over de wens van de dominee dat er op meer plaatsen in Nederland dit soortprojecten opgezet gaan worden door andere mensen. Als motivatie geeft hij daarvoor dat er nog veel te oogsten is”, vertelt Theo Boer.

Twee uur
Theo Boer zegt dat het misschien wel één van zijn meest inspirerende interviews is geweest. Boer: “Het heeft er ook voor gezorgd dat het interview te lang werd om het allemaal in één uur te stoppen, maar tegelijkertijd te kort om er echt twee uur van te maken. Toch heb ik ervoor gekozen om er twee uur van te maken, want het interview was te goed om er veel uit te knippen.”

Omroep
RTV Holland is dé Nederlandse internetomroep. De studio van de omroep staat in Sliedrecht. Een aantal programmamakers van RTV Holland komt uit Sliedrecht e.o. onder wie Theo Boer. Hij maakt elke zondagavond het programma ‘GospelMagazine’ van 20.00 – 21.00 uur. 

RTV Holland kunt u beluisteren door rechts bovenaan deze pagina te klikken op de luisterbanner, via het luisterplatform NLRadiostations.nl of via de website van RTV Holland. Meer informatie over Pand33 vindt u hier.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld