Tweede verdachte overval Carpetright opgepakt

SLIEDRECHT – In het onderzoek naar een overval op woonwinkel Carpetright aan de Leeghwaterstraat, is woensdag 22 juli 2015 een 22-jarige man uit Breda aangehouden. Dat bericht de politie Rotterdam e.o. donderdag 23 juli 2015. 

Het onderzoek van het Regionaal Team Overvallen (RTO) leidde onlangs naar een tweede verdachte. Deze 22-jarige werd woensdag aangehouden. Zijn betrokkenheid wordt verder onderzocht. (Foto Sliedrecht24)

Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de overval donderdag 28 mei van dit jaar. Eerder hield de politie al een 19-jarige verdachte aan.

Vuurwapen
Die avond werd de woonwinkel om ongeveer 20.30 uur overvallen. Op het moment dat de overvaller de zaak binnen kwam waren er twee personeelsleden aanwezig. Zij werden gedwongen om onder bedreiging van een vuurwapen een geldbedrag af te geven. Hierna ging de overvaller er vandoor.

Arrestatieteam
Ondanks diverse afzettingen in de omgeving en de inzet van de politiehelikopter kon de verdachte in eerste instantie ontkomen. Dankzij getuigenverklaringen kwam de politie de verdachte wel snel op het spoor.  Een 19-jarige verdachte werd later die avond door een arrestatieteam in zijn woning in Breda aangehouden. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld