Gereformeerde Kerk Sliedrecht zoekt jong talent voor kerstmusical

SLIEDRECHT – Er komt weer een kerstmusical bij de Gereformeerde Kerk Sliedrecht en daarvoor wordt jong talent gezocht om de komende maanden mee te gaan oefenen. Uitgevoerd wordt de musical ‘Herders Sta Op!’ en iedereen kan de datum vast in de agenda noteren, zaterdag 16 december 2023. 

In 2021 werd in de Gereformeerde Kerk Sliedrecht met groot succes een kerstmusical uitgevoerd door een groep van wel veertig kinderen. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Voor deze musical worden kinderen in de basisschoolleeftijd gezocht. De kinderen uit de bovenbouw spelen de rollen en de kinderen uit de onderbouw zitten in het koor.

Eerste bijeenkomst
Het oefenen is steeds op zondag rond 11.30 uur op Middeldiepstraat 6, de data daarvan volgen na aanmelding. Voor de jongere kinderen zullen er een aantal oefendata zijn. Zondag 24 september 2023 om 11.30 uur is er een eerste bijeenkomst, waarin met elkaar wordt kennisgemaakt. Dan hoor je verder hoe en wat en gaan we al gezellig wat liedjes luisteren en zingen. Je kunt je nog tot vrijdag 22 september 2023 opgeven: gk-kinderkerstfeest@outlook.com

Plaats een reactie

*=Verplicht veld