Boekhandel en antiquariaat Tweeërlei sluit deuren net voor kerst

SLIEDRECHT – Boekhandel en antiquariaat Tweeërlei gaat zaterdag 23 december 2023 dicht. De winkel die sinds 2000 aan het Dr. Langeveldplein is gevestigd, werkt vanaf zondag 1 oktober 2023 met een grote opheffingsuitverkoop toe naar de sluitingsdatum. 

Eigenaar Arjan Gelderman: “Voordat Tweeërlei definitief de deuren sluit moet alles weg. Daarom wordt er een opheffingsuitverkoop gehouden.” (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

“Het teruglopende winkelbezoek als gevolg van de toenemende ontlezing en invloed van het online winkelen heeft ons doen besluiten om over te gaan tot sluiting. Na 35 mooie jaren, waarvan 23 in Sliedrecht en waarin we ons prachtige dorp hebben mogen bedienen met nieuwe en gebruikte boeken, is het tijd om een nieuwe weg in te slaan”, bericht het Arjan en Jiska Gelderman van woensdagavond 13 september 2023.

Tekst gaat verder onder foto.

Opheffingsuitverkoop
Voordat Tweeërlei definitief de deuren sluit moet alles weg. Daarom wordt er een opheffingsuitverkoop gehouden. Vanaf zondag 1 oktober 2023 kunnen alle gebruikte boeken voor € 2,50 per boek worden aangeschaft. Op nieuwe boeken geldt een korting van maar liefst 30%. Zaterdag 23 december gaat de deur voor de laatste keer dicht. Tot die datum kunnen ook eventuele waardebonnen worden verzilverd.

1 gedachte over “Boekhandel en antiquariaat Tweeërlei sluit deuren net voor kerst”

  1. Ontzettend jammer dat het zover heeft moeten komen. Heb daar vanaf het begin menig boek aangeschaft. Snap het wel, was ook steeds weer hele klus om dit naast het andere werk te doen. Aan jullie inzet om de winkel voort te zetten na het overlijden van vader heeft het niet gelegen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld