Geparkeerde auto geramd op Rivierdijk; wagen waarschijnlijk total loss

SLIEDRECHT – In de nacht van donderdag 2 op vrijdag 3 mei 2024 is aan de Rivierdijk een geparkeerde auto door een passant geramd. Rond 03.45 uur werd een harde klap gehoord. Er werd niemand aangetroffen, maar wel onderdelen van de auto van de veroorzaker. De bestuurder wordt gezocht. 

Het geparkeerde voertuig, dat daar was neergezet tussen 21.30 – 08.30 uur, raakte zwaar beschadigd. Volgens de eigenaar van de auto is deze total loss. De veroorzaker had zich zaterdag 4 mei 2024 nog niet gemeld. 

Op basis van gevonden onderdelen lijkt het te gaan om een gloednieuwe zwarte Volkswagen Golf 8 series met onderdelen uit 2022, waarschijnlijk een R-line. Er is een rechter spiegelkap gevonden, hieruit blijkt dat de auto rechts voor schade heeft.

Tekst gaat verder onder foto.

Oproep
Mogelijk zijn er camerabeelden? Heeft iemand de beschadigde auto gezien? Wie meer weet, wordt gevraagd om contact op te nemen met de eigenaar van de aangereden auto. Doe dat per e-mail: esmeedeventer@gmail.com

2 gedachten over “Geparkeerde auto geramd op Rivierdijk; wagen waarschijnlijk total loss”

  1. Wat ontzettend sneu voor de eigenaresse van deze Kia Picanto. Hopelijk komt het allemaal weer goed met haar auto.

    Ergens hoop ik, dat het die sneue zwarte VW betreft, die heel Sliedrecht teistert met zijn Formule 1 rijgedrag en harde ontploffende uitlaatsysteem.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld