Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Genealogische Vereniging De Stamboom open op afspraak

SLIEDRECHT – Genealogische Vereniging De Stamboom, gevestigd in het Sliedrechts Museum aan Kerkbuurt 99-101, is vanaf woensdag 1 juli 2020 weer geopend voor onderzoek. Maar op afspraak! Maanden was de vereniging gesloten door het coronavirus en coronamaatregelen. “Vanwege de ruimte tussen computers en boekenkast wel met de beperking van het aantal bezoekers en alleen op afspraak”, zegt dinsdag 30 juni 2020 secretaris Corry de Groot-de Groot, “Uiteraard houden we rekening met de anderhalve meter maatregel ter voorkoming van de verspreiding van het Covid-19 virus.”

Er kan weer gespeurd worden naar familieleden en gegevens bij Genealogische Vereniging De Stamboom. Vooraf moet wel even een afspraak worden gemaakt, omdat maar twee mensen binnen mogen zijn. 

Tekst gaat verder onder tweet.

De Groot: “Alleen zo kunnen wij voldoende afstand  waarborgen, voor de bezoeker én voor onze gezondheid. Wij willen bezoekers dan ook vragen om alleen hierheen te komen voor onderzoek als er een afspraak is gemaakt. Dat kan per e-mail: destamboomsliedrecht@gmail.com .” Genealogische Vereniging De Stamboom laat spoedig daarna weten of je op het door jou gewenste tijdstip terecht kunt. “Eventueel vermelden we een alternatieve datum. We hopen u daarmee zo goed als mogelijk van dienst te kunnen zijn”, aldus De Groot. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld