Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Besluiten aandeelhoudersvergadering Boskalis aangenomen

PAPENDRECHT / SLIEDRECHT – Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) bericht dat de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (de Vergadering) de jaarrekening over 2019 dinsdag 30 juni 2020 heeft vastgesteld en decharge heeft verleend voor het gevoerde bestuur en het toezicht daarop.

Het bedrijf Boskalis is statutair gevestigd in Sliedrecht, waar het ook is gestart. Nu is het bedrijf gevestigd in Papendrecht, net over de gemeentegrens van Sliedrecht. Bij Boskalis werken verschillende inwoners van Sliedrecht. (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

Alle overige stempunten zijn eveneens aangenomen, waaronder de benoeming van Mevrouw R.V.M. Jones – Bos als lid van de Raad van Commissarissen voor een termijn van vier jaar. Mevrouw Jones – Bos (1952) heeft de Nederlandse nationaliteit en was voorheen werkzaam voor het ministerie van Buitenlandse Zaken en meer in het bijzonder voor de diplomatieke dienst. Laatstelijk bekleedde zij respectievelijk de post van ambassadeur in de Verenigde Staten, de positie van secretaris-generaal op het ministerie van Buitenlandse Zaken en de post van ambassadeur in Rusland.

Niet beschikbaar
De heer Hazewinkel en mevrouw Haaijer waren niet beschikbaar voor herbenoeming en zijn per vergadering afgetreden als lid van de Raad van Commissarissen. De vergadering heeft tevens het remuneratierapport 2019 evenals het remuneratiebeleid voor zowel de Raad van Bestuur als de Raad van Commissarissen goedgekeurd.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld